Un nou trailer pentru jocul video „Star Wars Outlaws” defineste o lume de aur pentru industria jocurilor video.

Depășind controversele tot mai mari ale editorilor cu privire la prețuri și zgomotele enervante auzite despre asemănarea digitală a personajului principal, Ubisoft și Massive Entertainment au lansat un nou trailer dinamic pentru viitorul joc video „Star War Outlaws”, care va sosi pe 30 august. 2024. Această experiență științifico-fantastică în lume deschisă prezintă nenorocirile unui ticălos asemănător lui Han Solo, pe nume Kay Vess (Humberly González) și partenerul ei extraterestru Merqaal în crimă, Nix (Dee Bradley Baker). Baker este un actor vocal respectat a cărui activitate a îmbrăcat o multitudine de proiecte creative în galaxie foarte, departe de-a lungul anilor, inclusiv „Star Wars Rebels”, „Star Wars: The Clone Wars” și „Star Wars: The Bad Batch. ” În calitate de copilot al protagonistului nostru și îndrumator de Android, droidul Comando din seria BX îmbrăcat în trenci, numit ND-5, este exprimat de Jay Rincon, un nume cunoscut jucătorilor din „Dead Island 2”, „Atomic Heart” și „Horizon Forbidden”. Vest.”

„Este o epocă de aur pentru lumea interlopă. Imperiul controlează fiecare colț al galaxiei, dar sunt distrași de o Rebeliune care nu va renunța”, proclamă în avanpremier un șef al crimei, pe nume Sliro. „Este o oportunitate de a câștiga milioane”. Vess se pare că a ajuns de partea greșită a Zerek Besh, stăpânii criminali ai lui Sliro care i-au pus o recompensă pe cap. Ea acceptă o misiune de la colegul ticălos Jaylen Vrax care ar putea să-i cumpere libertatea aventurându-se pe marginea exterioară pentru a fura marea bogăție a lui Sliro.

„Experimentați primul Open World Star Wars, care se desfășoară între evenimentele din The Empire Strikes Back și Return of the Jedi.” Explorați planete distincte din galaxie, atât emblematice, cât și noi. Riscă totul în rolul lui Kay Vess, o ticălosă în devenire care caută libertate și mijloacele de a începe o nouă viață, alături de aliatul ei Nix, sindicatele criminale, în timp ce te alătură celor mai căutați galaxii.” Pe lângă o excursie secundară la Tatooine pentru a da capul cu gangsterul răufăcător Jabba the Hutt și a alerga peste Han Solo înghețat în carbonit, suntem, de asemenea, tratați cu privirea din Crimson Dawn, Twi’leks, Mon Calamari și Quarren în acest prim complet. trailer de poveste.

Dacă versiunea standard de 350 de lei nu este suficientă pentru a satisface, jucătorii care doresc să scoată mai mulți bani pot precomanda „Star Wars Outlaws” ediția de aur de 550 de lei respectiv 110 de Euro pentru a primi trei zile de acces anticipat și un permis de sezon Ubisoft care include două post-lansare. DLC-uri de poveste, misiunea Jabba’s Gambit disponibile la lansare și pachetul cosmetic Kessel Runner Character. Ediția Ultimate de 650 de lei respectiv 130 de Euro include toate acestea, plus două pachete cosmetice adăugate și o carte de artă digitală. Ceva care îi face pe jucători să mormăiască este faptul că „Star Wars Outlaws” încă necesită o conexiune la internet pentru a instala complet jocul, chiar dacă sunteți în posesia unei copii fizice. „Star Wars Outlaws” aterizează pe 30 august pentru PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC.