Serverul GodFather revine la viata dupa 10 ani de inactivitate!

Serverul Fun-Netzone sub numele de GodFather, a implinit 10 ani de la ultimul server popular de SA:MP (San Andreas: Multiplayer) Serverul era destul de popular in 2013 avand un procentaj in medie de 150 de jucatori. In momentul de fata serverul se afla in perioada de testare publica, respectiv Open Beta, unde jucatorii pot intra pe server vizionand si trimitand rapoarte despre ce lucruri trebuie schimbate, imbunatatite, scoase sau adaugate pe serverul nou.

Dupa cum se poate observa, serverul se prezinta in lucru si poate fi accesat de orice utilizator care se foloseste de Launcher-ul SA:MP pe cea mai recenta actualizare a acestia. Serverul momentan detine un maxim de 100 de jucatori per server dar administratorul Bogdi nu a oferit inca informatii suplimentare legate de numarul de servere pe care este dispus sa il aibe la finalul proiectului.

Serverul a fost infiintat ieri pe data de 11/12/2023 in urma multor sfatuiri intre Administratori pe Staff-ul de pe serverul de Discord al acestuia. https://discord.gg/767rK2aY

Instant, dupa ce ai intrat pe joc, trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile impuse de catre administrator-ul serverului ca mai apoi sa te prezinti ca un utilizator folosind numele jucatorului si o parola unica. Dupa acesti pasi, jucatorul trebuie sa isi selecteze varsta ca mai apoi sa poate ajunge la asa-zisul „Tutorial” In acest tutorial iti prezinta ce trebuie sa faci, sau sa nu faci, in cazul in care ti se deblocheaza modul de Free Roam in joc. Regulile sunt destul de simple si la obiect cu ce v-ati mai intalnit pana acum.

  1. Nu injurati, jigniti sau urati alti jucatori sau persoane din Staff indiferent de situatie.
  2. Nu aveti voie sa spamati comenzile in chat sau mesajele publice.
  3. Nu aveti voie sa folositi cheat sau diferite programe de stil Third Party care sa ofere un avanaj mai mare sau mai mic jucatorilor.
  4. Orice alta problema intalniti pe server, se roaga sa fie raportata folosind comanda /report

Toate aceste reguli, daca nu sunt acceptate sau incalcate, se risca pedepse depinzand de gravitatea situatiei, cat si de problema in sine. Ele pot fi de la lucruri marunte cum ar fi Mute sau Kick, pana la Warn (Avertisment) la Ban Permanent fara drept de plata pentru recuperarea contului. De asemenea dreptul de a iti recupera contul banat folosind bani reali nu este acceptat pe server, deoarece nu ar fi corect pentru toti jucatorii.

Cu toate acestea administrati serverului, anunta faptul ca are nevoie urgent de personal pentru a duce acest server la bun sfarsit exact asa cum isi doreste, si ca pe langa lucrurile deja anuntate pe server, acesta doareste sa adauge multe altele la alegerea jucatorilor folosindu-se de Tickete pentru anumite sfaturi si propuneri generale.

„Avem nevoie de oameni care sa munceasca la serverul nostru din placere si nu din obligatie. Scopul nostru nu este de face rost de bani de pe urma acestui server, mai ales la inceput ci sa readucem o comunitate de mult pierduta in lumea gaming-ului de o dinioara, unde oamenii merge-au la Internet Cafe ca sa se joace SA:MP si CS 1.6 de dimineata pana noaptea si lumea stia cum sa se distreze intr-un joc”

Cazacu Bogdan: Administrator Fun-Netzone

In prezent serverul deja se prezinta cu evenimente active prin care poti face rost de bani si este un server foarte stabil avand toate aceste lucruri:

Fast Typing

Money Bag

Hat Collection

Bounty Hunter

si aceste tipuri de evenimente vor mai aparea pe viitor pe server.

In joc ai modalitatea de ati alimenta masina cu gasolina sau combustibil la pompele de incarcare de pe harta, poti avea joburi cu taskuri diferite per job, iar admin-ul a promis ca v-a adauga si Radio in autovehicule sau vehicule cu permisiune de radio.