Harta din Grand Theft Auto 6 tocmai a fost descoperita pe internet.

De la marea scurgere a materialelor Rockstar pentru GTA VI, fanii au încercat să alcătuiască harta orașului Vice City și a zonelor înconjurătoare. Acest lucru se realizează prin analiza imaginilor și descrierilor care le suprapun pentru a construi harta completă. Desigur, nimic nu este confirmat oficial, dar dacă este chiar aproape realistă, această hartă va fi uriașă.

Cât de mare va fi harta din noul GTA VI?

O întrebare majoră pentru acest proiect este, va avea GTA VI doar Vice City sau va apărea un alt oraș? Până acum, se pare că Vice City este punctul de plecare al hărții, cu dealuri și everglades care o înconjoară. Sunt alte zone care se construiesc încet și vedem câteva orașe mici ici și colo, dar orice ar putea să se afle dincolo de ocean sau de munții stâncoși. Proiectul, „GTA VI – Vice City & Leonida State Mapping Project” se desfășoară de câțiva ani încoace, iar echipa din spatele lui are încredere că harta lor este exactă. La ultima actualizare, harta măsura 125 de kilometri pătrați. Dacă este adevărat, aceasta înseamnă că harta va fi de aproximativ 2,55 ori mai mare decât harta GTA V. Desigur, o mare parte a hărții va fi probabil destul de rurală, dar cunoscând Rockstar Games, vor fi o mulțime de caracteristici și secrete ascunse de descoperit.

Toate acestea sunt speculații, așa că nu luati totul de-a buna, dar un proiect similar lansat înainte de GTA V cu mult succes. Acum, un lucru de avut în vedere este verticalitatea – câte clădiri putem explora? Vor fi pe deplin explorabile zgârie-norii și hotelurile? De asemenea, nu știm dacă există insule dincolo de valuri, creând probabil o insulă din Caraibe precum Cuba. Mai sunt multe de aflat și este destul de probabil ca Rockstar să țintească ca harta GTA VI să fie cea mai mare și mai densă de până acum.

Credit imagine prezentată: Rockstar Games

Fanii Grand Theft Auto au amenințat că vor boicota franciza după ce a apărut o scurgere care a confirmat că Rockstar Games a anulat opt ​​DLC-uri single-player pentru Grand Theft Auto V. Este ciudat să ne gândim că în curând ne vom lua rămas bun de la GTA V. Deși, desigur, este întotdeauna acolo pentru a ne întoarce, epoca sa dominantă se va încheia oficial odată cu lansarea GTA VI. E corect să spunem că GTA V ne-a servit bine. Este o problemă grea să liniștim o bază de fani pentru mai bine de un deceniu, dar asta este cu siguranță ceea ce a făcut GTA V și nu trebuie să menționez vânzările record. Dacă ar fi să dau vina pe GTA V și știu că nu aș fi singur să ridic acest lucru, aș atrage atenția asupra faptului că jocul nu a primit niciodată DLC-uri de poveste pentru un singur jucător, Rockstar Games favorizând în schimb noul GTA Online. . GTA Online are avantajele sale, dar este păcat că succesul său a venit cu sacrificiul DLC-urilor single-player principale.

Acest fapt a fost descoperit după ce un segment al codului sursă al lui GTA V s-a scurs online, dezvăluind și existența odată cu un joc GTA pentru PlayStation 2, plasat în Tokyo. După cum a raportat Insider Gaming, titlurile scurse au fost: SP Assassination Pack, SP Manhunt Pack, SP Norman Pack, Agent Trevor, Relationship Pack, Enterprise Pack, Prologue DLC și LibertyV DLC. Desigur, te-ai aștepta ca această știre să provoace dezamăgire în rândul fanilor. Ceea ce am văzut de fapt a fost o indignare larg răspândită, după cum a subliniat Dexerto. „Rockstar Games va avea de suferit pentru asta”, a scris utilizatorul Twitter a1yNe_. „Liberty V este ultimul DLC single-player și văd videoclipuri cu unele DLC online cu personaje din IV. Toate acestea au fost abandonate pentru a pune ideile în Online, deoarece vând un miliard de „Shark Cards”