Administrators EMKing Posted January 16 Administrators Share Posted January 16 Salutare tuturor , astazi m-am gandit sa impartasesc un mic tutorial cu voi , mai exact CUM SA JOCI SA:MP DE PE VERSIUNEA DE GTA SA DE PE STEAM CONTORIZAND ORELE. Este un tutorial foarte simplu , de asemenea o sa incerc sa explic cat mai bine posibil iar eventual daca mai aveti nelamuriri sau intampinati alte probleme, puteti sa lasati un reply in acest topic si o sa incerc sa va ajut. Acestea fiind spuse sa trecem in paine ! In primul rand avem nevoie de Grand Theft Auto San Andreas cumparat pe STEAM . , 1 - Instalam Grand Theft Auto San Andreas direct prin aplicatia STEAM. 2- Accesam fisierele unde a-ti selctat sa fie instalat jocul ( Pentru a face acest lucru apasam click dreapta in bibloteca unde apare jocul , tinem pentru o secunda cursorul deasupra butonului "gestioneaza" pana apare un nou rand de butoane , iar apoi apasam cu click stanga pe butonul "rasfoieste fisierele locale" . 3- O data parcurs pasul cu numarul 2 trebuie sa se deschida folderul in jocul s-a insalat (in cazul meu C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto San Andreas , la voi este posibil ca locatia sa fie diferita dat fiind setarile de instalare ale jocurilor facute in steam. (ar trebui sa se dechida o fereastra exact ca in imagine cu toate fisierele jocului. 4-Avand in vedere ca versiunea gta_sa.exe nu este o versiune compatibila cu SA:MP trebuie sa descarcam una compatibila , puteti descarca versiunea compatibila dand CLICK AICI ! . O data accesat site-ul de descarcare al fisierului apasati pe tasta descarca exact ca in imagine. 5-Dupa ce s-a decarcat fisierul (gta_sa.exe compatibil cu SA:MP) mergem inapoi in folderul pe care l-am deschis la pasul numarul 3 si copiem fisierul mai exact gta_sa.exe (acela descarcat de noi). O data facuta aceasta actiune in folder ar trebuii sa fie prezente 2 fisiere de tip gta_sa.exe , mai exact unul de 5,832kb iar altul de 14,047kb . 6- Stergem fisierul gta_sa.exe (5,832kb). Ramand astfel doar fisierul de 14,047kb. 7-Descarcam SA:MP , il puteti descarca dand CLICK AICI ! 8- O data descarcat installerul de la SA:MP si intram in el pentru a intstala SA:MP , dupa ce parcurgem cativa pasi prin installer (mai exact dam pe "i agree" la termeni si conditiile lor o sa ne apara sa selectam locatia unde dorim sa intalam SA:MP , in cazul nostru trebuie sa selectam folderul unde STEAM a instalat jocul , mai exact folderul pe care l-am deschis la pasul cu numarul 3 , pentru a simplifica un pic tot acest proces de selectare al locatiei de instalare pur si simplu in folderul cu Grand Theft Auto San Andreas apasati pe partea de sus si copiati acea locatie (puteti copia cu CTRL + C sau cu click dreapta iar apoi copy) si o inserati in installerul de la SA:MP , exact ca in poza. 9-Continuati apasand tasta install si asteptam sa se instaleze SA:MP iar apoi apasam pe finish. 10-Accesam iar folderul unde a fost instalat Grand Theft Auto San Andreas si SA:MP si redenumim fisierul din samp.exe in gta-sa.exe. Acesta isi va schimba iconita exact la fel ca cea de la Grand Theft Auto San Andreas. 11-Accesam aplicatia STEAM si selectam din biblioteca Grand Theft Auto San Andreas si apasam pe Joaca / Play , o data apasata aceasta tasta daca ati parcurs corect toti pasii de mai sus ar trebui sa se deschida si la voi SA:MP-ul si sa va arate pe steam ca jucati Grand Theft Auto San Andreas exact cum imi apare mie in aceasta poza. Sper ca acest tutorial a fost pe intelesul tuturor , pentru ca sa fiu sincer eu cand am facut acest lucru nu am gasit nici un tutorial asa amanuntit ci doar cateva mai vagi fara prea multe detalii , de aceea am decis sa creez acest tutorialcat mai usor posibil pentru a va face viata cat mai usoara. Daca intampinat orice fel de problema pe durata parcurgerii acestui tutorial va rog sa nu va sfiiti sa lasati un reply si eu o sa incerc sa va ajut cat de mult posibil. Va multumesc pentru atentia acordata , si va asteptam la joaca pe serverul GF.FUN-NETZONE.RO sa ne bucuram impreuna de SA:MP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fondator BogdiOfficial Posted February 2 Fondator Share Posted February 2 Frumos tutorial ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts