Jump to content

Florin P.

Supervisor
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

161 profile views

Florin P.'s Achievements

Incepator

Incepator (1/10)

  • Week One Done
  • Dedicated
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

2

Reputation

  1. Se respectă regulamentul general al forumului. Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o curiozitate, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Puteți să specificați opțional Sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți 3 articole la 24 h în această secțiune.
  2. Bancurile vor fi postate intr-un topic creat de tine,nu in topicurile altor persoane. Nu aveti voie sa dati reply in alte topicuri cu mesaje gen "Amuzant"; "Haha" acest lucru va duce la warn Limita de post-uri este de 2, odata la 48h Bancurile de natura xenofoba,de discriminare,etc sunt interzise ! Topicurile inactive mai vechi de 5 zile vor fi inchise de un moderator Este interzis sa repetati un banc in acelasi topic.
  3. Numele tau: Florin Numele joculetului : ce ai face daca ? Regulile joculetului: Cred că toată lumea știi despre ce e acest joc ,un user pune o întrebare și următorul trebuie sa răspundă ,și la rândul lui trebuie sa adreseze și el o altă întrebare. Un mic exemplu de cum se joaca : x:ce ai face daca mâine afli că mori,y: as manca mult . Alte precizari: Sper sa va distrați
  4. https://youtu.be/TQd-qgKDo6E?si=0c1vQ8mzXGbcovCM
  5. Regulament Dacă doriți să creați un articol nou folosiți funcția de căutare prima dată pentru a vedea dacă articolul a mai fost creat de către altcineva ( prima abatere se sancționează cu o avertizare verbală ). Aveți voie să postați maxim 5 articole / 24 h ( prima abatere se sancționează cu o avertizare verbală ) ! Nu aveți dreptul să creați un articol cu conținut sexual, rasist sau de o altă natură ofensatoare față de utilizatorii forumului ! Topicul trebuie să conțină un titlu explicit, o imagine cât și sursa de unde a fost preluat articolul ( încălcarea acestei reguli va atrage un avertisment direct ) ! Conținutul topicului trebuie să aibă un aspect plăcut, un fundal asemănător cu cel al interfeței forumului ! Alte reglementări Orice articol creat în această secțiune va fi închis după maxim 7 zile ! Ne rezervăm dreptul de a edita regulamentul în orice moment, este de datoria voastră să-l citiți odată pe săptămână !
  6. Aici puteți posta ce melodie ascultați în momentul precedent, după 24h puteți posta altă melodie.
  7. Regulament "PlayList-uri" Aveți dreptul la 2 reply-uri / 24 h PlayList-urile mai vechi de o săptămână vor fi inchise ! Daca vreti ca topicul vostru sa fie redeschis,dati pm la un membru din staff ! Fără off-topic! Poți posta doar in Playlist-ul tău! Aveți dreptul la un singur PlayList! Nu aveți voie să postați în PlayList aceleași piese muzicale! (!) Atentie: Titlul topicul pe care îl creați trebuie să conțină : [PlayList] Numele d-voastră.
  8. Ar fii frumos ,daca premiul va fii in bani . De exemplu: Daca sunteți 5 6 care participați la turneu ,ar fii ok să puneți și 5 euro la bătaie și cine câștigă ia tot. Bineînțeles când se va ridica forumul va pune Stafful Forumului o sumă de bani . Mult succes.
  9. Nume:Florin Care este sugestia/propunerea ta asupra comunitati?: Sa se adauge și gradul de Global moderator /Supervizor. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: Aceste două grade au că scop organizarea și supravegherea forumului cât și al moderatorului.
×
×
  • Create New...