Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. EMKing

  postContainer

  Pentru unele persoane aparent este destul de obositor să folosească funcția de căutare pentru a obține ceea ce doresc, un mic tutorial pentru editarea aspectului din postContainer. Mergem în forums - topic - postContainer ș căutăm : {{if $comment->author()->member_id}} <li>{template="reputationBadge" group="global" app="core" params="$comment->author()"}</li> <li class='ipsType_light'>{lang="member_post_count" pluralize="$comment->author()->member_posts"}</li> {{if $comment->author()->reputationImage()}} <li class='ipsPad_half'> <img src='{file="$comment->author()->reputationImage()" extension="core_Theme"}' title='{{if $comment->author()->reputation()}}{$comment->author()->reputation()}{{endif}}' alt=''> </li> {{endif}} {template="customFieldsDisplay" group="global" app="core" params="$comment->author()"} {{endif}} Înlocuim codul de mai sus cu următorul : {{if $comment->author()->member_id}} <li class='ipsType_light play-arena-topic-listItem'><span class='st'><i class="fa fa-user"></i> Group:</span><span class='dr'>{expression="\IPS\Member\Group::load( $comment->author()->member_group_id )->formattedName" raw="true"}</span></li> <li class='ipsType_light play-arena-topic-listItem'><span class='st'><i class="fa fa-plus-circle"></i> Reputation:</span><span class='dr'>{number="$comment->author()->pp_reputation_points"}</span></li> <li class='ipsType_light play-arena-topic-listItem'><span class='st'><i class="fa fa-comments"></i> Posts:</span><span class='dr'>{number="$comment->author()->member_posts"}</span></li> <li class='ipsType_light play-arena-topic-listItem'><span class='st'><i class="fa fa-exclamation-triangle"></i> Warnpoints:</span><span class='dr'>{number="$comment->author()->warn_level"}</span></li> <!-- <li class='ipsType_light play-arena-topic-listItem'><span class='st'><i class="fa fa-exclamation-triangle"></i> Date:</span><span class='dr'>{number="$comment->author()->joined" format="date"}</span></li> --> {{if $comment->author()->reputationImage()}} <li class='ipsPad_half ipsResponsive_hidePhone'> <img src='{file="$comment->author()->reputationImage()" extension="core_Theme"}' title='{{if $comment->author()->reputation()}}{$comment->author()->reputation()}{{endif}}' alt=''> </li> {{endif}} {template="customFieldsDisplay" group="global" app="core" params="$comment->author()"} {{endif}} Adăugăm în custom.css următoarele : .play-arena-topic-listItem { display: block; height: 30px; line-height: 30px; border-bottom: 1px dashed rgba(255,255,255,0.07); font-family: 'Roboto', sans-serif; font-size: 11px; width: 170px; position: relative; left: 5px; color: #555; } .play-arena-topic-listItem .st, .play-arena-topic-listItem .dr{ display: inline-block; } .play-arena-topic-listItem .st { float: left; } .play-arena-topic-listItem .dr { float: right; } .play-arena-topic-listItem i { transition: all .5s ease-in-out; } .play-arena-topic-listItem:hover i { color: #C54E43; } Rezultat :
 3. Ps: Tutorialul merge atat cu avatarele generate cu prima litera din nume, cat si cu avatarul default! Depinde de ce vreti sa alegeti! Mergeti in ACP -> Customization -> Templates -> Template-ul tau -> Post Container -> Cautati urmatorul cod : <li data-role='photo' class='cAuthorPane_photo'> <div class='cAuthorPane_photoWrap'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} {{if $comment->author()->modShowBadge()}} <span class="cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--moderator" data-ipsTooltip title="{lang="member_is_moderator" sprintf="$comment->author()->name"}"></span> {{elseif $comment->author()->joinedRecently()}} <span class="cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--new" data-ipsTooltip title="{lang="member_is_new_badge" sprintf="$comment->author()->name"}"></span> {{endif}} {{if !$comment->isAnonymous() and $comment->author()->canHaveAchievements() and \IPS\core\Achievements\Rank::show() and $rank = $comment->author()->rank()}} {$rank->html( 'cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--rank ipsOutline ipsOutline:2px' )|raw} {{endif}} </div> </li> Inlocuiti bucata de cod de mai sus cu urmatoarea : <li data-role='photo' class='cAuthorPane_photo'> <div class='cAuthorPane_photoWrap'> {{if $comment->author()->pp_main_photo AND $comment->author()->pp_thumb_photo}} <img src="{url="" base=""}/uploads/{$comment->author()->pp_main_photo}"> {{else}} {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} {{endif}} {{if $comment->author()->modShowBadge()}} <span class="cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--moderator" data-ipsTooltip title="{lang="member_is_moderator" sprintf="$comment->author()->name"}"></span> {{elseif $comment->author()->joinedRecently()}} <span class="cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--new" data-ipsTooltip title="{lang="member_is_new_badge" sprintf="$comment->author()->name"}"></span> {{endif}} {{if !$comment->isAnonymous() and $comment->author()->canHaveAchievements() and \IPS\core\Achievements\Rank::show() and $rank = $comment->author()->rank()}} {$rank->html( 'cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--rank ipsOutline ipsOutline:2px' )|raw} {{endif}} </div> </li> Daca vreti sa adaugati o latime maxima la avatar, puteti trece urmatorul cod in custom.css [ latimea o modificati in functie de nevoie ] : .cAuthorPane_photo img { max-width:150px; } Trebuie sa adaugati si urmatoarea linie de cod, tot in custom.css [ evident si aici va setati voi marimile ] .cAuthorPane .ipsUserPhoto { max-width:150px; max-height:300px; width:unset; height:unset; } Daca apar probleme, puteti sa ma contactati si se rezolva!
 4. Pentru o cat mai buna functionare a companiei si pentru a nu a aparea discutii diverse , fiecare membru daca lipseste o perioada de timp este rugat sa faca o cerere de concediu aici . Se pot face maxim 2 cereri de concediu pe luna care adunate sa nu depaseasca 14 zile. Cererile se vor crea intr-un topic nou si se v-a respecta modelul de postare de mai jos. Daca un membru a depasit cele 14 zile maxime de concediu , cererea v-a fii inchisa imediat de catre un membru al conducerii , iar aceasta nu v-a fii luata in calcul. Zilele de concediu se vor reseta la toti membrii pe data de 1 ale fiecarei luni. Model: Numele tau: Pozitia in companie (manager / dispatcher / membru): Perioada in care doresti concediu: Motivul: Mai ai zile de concediu disponibile in aceasta luna ?:
 5. REGULAMENT Aici se vor posta fiecare organizare de convoi . Este nevoie ca fiecare camp al modelului de mai jos sa fie completat pentru a se accepta cererea . Convoaiele se organizeaza doar vineri / sambata / duminica. Titlul topicului creat trebuie sa fie [CONVOI] - DATA SI ORA . Regulamentul complet al convoaielor il gasiti AICI!! MODEL Nickname: Pozitia in companie ( manager / dispacher): Data organizarii : Ora : Ruta: Distanta in km : Model camion : Tipul de incarcatura : Greutatea incarcaturii :
 6. Salutare tuturor! Avand in vedere ca noi aici la FUN-NETZONE LOGISTIC ROMANIA suntem recunascatori fata de toti membrii nostri , am decis ca in fiecare luna pe data de 1 in baza rezultatelor obtinute in luna anterioara sa alegem un membru al firmei si sa-l nominalizam pentru titlul de TIRISTUL LUNII . Orice tirist nominalizat lunar v-a primi un mic premiu din partea conducerii pentru a ne arata recunostinta fata de el . Va urez drumuri usoare , si spor cat mai mare la km.
 7. REGULI TOPICURI: Înainte de a posta asigurăte că nu mai este postat. Este obligatoriu să puneți link de la Virustotal. (Doar daca necesita descarcare.) Este recomandat ca produsul să vină cu o prezentare (poze, video-uri). Nu creați topicuri in bătaie de joc. Nu sunt acceptate lucruri virusate. LINK-UL DE DOWNLOAD TREBUIE SÄ‚ FIE PUS ÎN FELUL URMÄ‚TOR: [ hide ] link [ /hide ] - fara spații între paranteze.
 8. REGULI TOPICURI: Înainte de a posta asigurăte că nu mai este postat. Este obligatoriu să puneți link de la Virustotal. (Doar daca necesita descarcare.) Este recomandat ca produsul să vină cu o prezentare (poze, video-uri). Nu creați topicuri in bătaie de joc. Nu sunt acceptate lucruri virusate. LINK-UL DE DOWNLOAD TREBUIE SÄ‚ FIE PUS ÎN FELUL URMÄ‚TOR: [ hide ] link [ /hide ] - fara spații între paranteze.
 9. 👑 Titlul topicului trebuie fie de forma [GFX BATTLE] "Nume" VS " Nume" 👑 Utilizatorii au dreptul de a accepta / refuza o provocare . 👑 Timpul maxim de asteptare pentru un raspuns la duel este de maxim 48h . 👑 Dupa ce un duel este acceptat, fiecare dintre participanti au la dispozitie 24 de ore pentru a posta lucrarile. Model: Numele celui pe care îl provoci: Text: Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo): Tema lucrării: Dimensiune: Finalizare (voturi): Alte aspecte:
 10. REGULI TOPICURI: Înainte de a posta asigurăte că nu mai este postat. Este obligatoriu să puneți link de la Virustotal. (Doar daca necesita descarcare.) Este recomandat ca produsul să vină cu o prezentare (poze, video-uri). Nu creați topicuri in bătaie de joc. Nu sunt acceptate lucruri virusate. LINK-UL DE DOWNLOAD TREBUIE SÄ‚ FIE PUS ÎN FELUL URMÄ‚TOR: [ hide ] link [ /hide ] - fara spații între paranteze.
 11. REGULAMENT Aceasta categorie este dedicata persoanelor ce intampina dificultati in IPS . Aici pot posta problema cu care se confrunta si unul dintre membri ii vor ajuta. Titlul topicului trebuie sa fie legat de problema , de exemplu : "Schimbare dimensiuni avatare" In acest topic se poasteaza problema respectiva urmand modelul de postare de mai jos , va rugam sa fiti cat mai expliciti altfel riscati sa va fie inchis topicul. In sectiunea de reply-uri va rugam sa va abtineti de la free-chat, exista categorii speciale in acest forum pentru free-chat, va rugam sa da-ti reply doar cu chestii legate de topic. Este interzisa promovarea topicului cu texte de genul : UP! O data rezolvata problema va rugam sa da-ti reply cu " Am rezolvat". In momentul rezolvarii problemei , puteti inchide topicul si sa-i modificati numele in "[SOLVED] - Problema dvs." , daca nu acesta v-a fii inchis si modificat titlul de catre un Moderator MODEL Nume: Problema : Metode incercate pentru a rezolva: Poze: Alte detalii:
 12. REGULAMENT Aceasta categorie este dedicata persoanelor ce intampina dificultati in IPS . Aici pot posta problema cu care se confrunta si unul dintre membri ii vor ajuta. Titlul topicului trebuie sa fie legat de problema , de exemplu : "Schimbare dimensiuni avatare" In acest topic se poasteaza problema respectiva urmand modelul de postare de mai jos , va rugam sa fiti cat mai expliciti altfel riscati sa va fie inchis topicul. In sectiunea de reply-uri va rugam sa va abtineti de la free-chat, exista categorii speciale in acest forum pentru free-chat, va rugam sa da-ti reply doar cu chestii legate de topic. Este interzisa promovarea topicului cu texte de genul : UP! O data rezolvata problema va rugam sa da-ti reply cu " Am rezolvat". In momentul rezolvarii problemei , puteti inchide topicul si sa-i modificati numele in "[SOLVED] - Problema dvs." , daca nu acesta v-a fii inchis si modificat titlul de catre un Moderator MODEL Nume: Problema : Metode incercate pentru a rezolva: Poze: Alte detalii:
 13. REGULI TOPICURI: Înainte de a posta asigurăte că nu mai este postat. Este obligatoriu să puneți link de la Virustotal. Este recomandat ca produsul să vină cu o prezentare (poze, video-uri). Nu creați topicuri in bătaie de joc. Nu sunt acceptate lucruri virusate. LINK-UL DE DOWNLOAD TREBUIE SÄ‚ FIE PUS ÎN FELUL URMÄ‚TOR: [ hide ] link [ /hide ] - fara spații între paranteze. TITLU TOPIC: Titlul topicului trebuie să conțină doar "[TEMA / PLUGIN]... nume.". TITLU TOPIC: Username: Creator (sau editor): Poze/Video in care prezinti tema: Link download (cu hide): Scan virus total: Alte precizari:
 14. REGULI TOPICURI: Înainte de a posta asigurăte că nu mai este postat. Este obligatoriu să puneți link de la Virustotal. Este recomandat ca produsul să vină cu o prezentare (poze, video-uri). Nu creați topicuri in bătaie de joc. Nu sunt acceptate lucruri virusate. LINK-UL DE DOWNLOAD TREBUIE SÄ‚ FIE PUS ÎN FELUL URMÄ‚TOR: [ hide ] link [ /hide ] - fara spații între paranteze. TITLU TOPIC: Titlul topicului trebuie să conțină doar "[TEMA / PLUGIN]... nume.". TITLU TOPIC: Username: Creator (sau editor): Poze/Video in care prezinti tema: Link download (cu hide): Scan virus total: Alte precizari:
 15. REGULAMENT Aceasta categorie este dedicata persoanelor ce intampina dificultati in IPS . Aici pot posta problema cu care se confrunta si unul dintre membri ii vor ajuta. Titlul topicului trebuie sa fie legat de problema , de exemplu : "Schimbare dimensiuni avatare" In acest topic se poasteaza problema respectiva urmand modelul de postare de mai jos , va rugam sa fiti cat mai expliciti altfel riscati sa va fie inchis topicul. In sectiunea de reply-uri va rugam sa va abtineti de la free-chat, exista categorii speciale in acest forum pentru free-chat, va rugam sa da-ti reply doar cu chestii legate de topic. Este interzisa promovarea topicului cu texte de genul : UP! O data rezolvata problema va rugam sa da-ti reply cu " Am rezolvat". In momentul rezolvarii problemei , puteti inchide topicul si sa-i modificati numele in "[SOLVED] - Problema dvs." , daca nu acesta v-a fii inchis si modificat titlul de catre un Moderator MODEL Nume: Problema : Metode incercate pentru a rezolva: Poze: Alte detalii:
 16. REGULI TOPICURI: Înainte de a posta asigurăte că nu mai este postat. Este obligatoriu să puneți link de la Virustotal. Este recomandat ca produsul să vină cu o prezentare (poze, video-uri). Nu creați topicuri in bătaie de joc. Nu sunt acceptate lucruri virusate. LINK-UL DE DOWNLOAD TREBUIE SÄ‚ FIE PUS ÎN FELUL URMÄ‚TOR: [ hide ] link [ /hide ] - fara spații între paranteze. TITLU TOPIC: Titlul topicului trebuie să conțină doar "[TEMA / PLUGIN]... nume.". TITLU TOPIC: Username: Creator (sau editor): Poze/Video in care prezinti tema: Link download (cu hide): Scan virus total: Alte precizari:
 17. Se respectă regulamentul general al forumului. Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o curiozitate, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Puteți să specificați opțional Sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți 3 articole la 24 h în această secțiune.
 18. Bancurile vor fi postate intr-un topic creat de tine,nu in topicurile altor persoane. Nu aveti voie sa dati reply in alte topicuri cu mesaje gen "Amuzant"; "Haha" acest lucru va duce la warn Limita de post-uri este de 2, odata la 48h Bancurile de natura xenofoba,de discriminare,etc sunt interzise ! Topicurile inactive mai vechi de 5 zile vor fi inchise de un moderator Este interzis sa repetati un banc in acelasi topic.
 19. Numele tau: Florin Numele joculetului : ce ai face daca ? Regulile joculetului: Cred că toată lumea știi despre ce e acest joc ,un user pune o întrebare și următorul trebuie sa răspundă ,și la rândul lui trebuie sa adreseze și el o altă întrebare. Un mic exemplu de cum se joaca : x:ce ai face daca mâine afli că mori,y: as manca mult . Alte precizari: Sper sa va distrați
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...